top of page

Wine & Dine

Sista helgen varje månad under höst- & vinterhalvåret kommer vi på Visthusets Vinbar arrangera ”Wine & Dine”. Ett koncept där vinet står i fokus och bestämmer temat för kvällens meny. Till vinet komponerar vårt kök en femrättersmeny.

23 & 24 februari - italiens gömställen

Fredag 23 februari - FULLBOKAT.

Lördag 24 februari - Extrainsatt datum. Fåtal platser kvar!

I detta fantastiska vinland gömmer det sig vinguldkorn i nästan varje dal. Denna kväll vill vi upptäcka Italiens bortglömda druvor och distrikt. Haka på och hitta nya favoriter få har provat innan!

Middagen startar kl. 18:30.

5 rätter & 5 viner - 1295 kr/person.

29 mars - Naturvin

Vad händer när vinmakaren tar ett steg tillbaka och vinet får göra sig självt? Vinmakare över hela världen har under 2000-talet skapat en mäktig trend i vinvärlden. Nämligen att ingripa så lite som möjligt och låta naturen ha sin gång. Detta har skapat en mångfald av smaker och klassiska regioner har fått sina inrutade stilar utmanade. Från klart till dunkelt undersöker vi naturvinens värld för en kväll.

Middagen startar kl. 18:30.

5 rätter & 5 viner - 1295 kr/person.

26 april - Rosé

Våren är vid den här tiden runt hörnet och det finns bara en sak vi vill ha i glasen... ROSÉ! Denna kväll är det rosa som gäller när vi provar olika stilar och ursprung samt en, för många, outforskad potential. Rosé parat med mat!

Middagen startar kl. 18:30.

5 rätter & 5 viner - 1295 kr/person.

IMG_0044.jpeg
IMG_0071.jpeg
IMG_0110.jpeg
Visthusetet vinklubb extra leaf.png

Öppet hus alla fredagar kl. 16:00-19:30 (förutom när det är Wine & Dine)

Välkommen att dela unika vinupplevelser i en avslappnad atmosfär hos oss på Visthuset. Upptäck nya favoriter eller dela med dig av dina vintips. Här tar kärleken till vin oss in i en varm gemenskap. Oavsett om du är nybörjare eller expert, finns det plats för dig i vår vinklubb!

Att bli medlem i vår vinklubb kan vem som helst bli och det innebär inga extra kostnader. Ni skriver upp er på vår mail-lista nedan och får därmed första tjing på producentprovningar och andra evenemang som vi anordnar.

Registrera din email här:

Kul att ni vill vara med i vinklubben!

På fredagar håller vi öppet hus och då är enkelt att bara komma förbi. Ingen förbokning behövs och det går lika bra att bara stanna förbi och säga hej till att ta ett glas eller flera. Dessa kvällar dirigerar Vilgot vinatmosfären och väljer viner som följer kvällens tema. Till det serverar vi olika sorters tilltugg som passar till vinerna och stillar hungern innan middagen därhemma. Se kommande datum nedan:

Premiär 16 februari

california love

1 mars

fylliga vita viner

8 mars

piemonte - elio altare

15 mars

vin från österrike

22 mars

ostron & vin

5 april

pinot - pinot - pinot

8123968.jpg

Upplev vinets magi  med oss och ta del av gemenskap och trevligt häng / Vilgot!

8921152.jpg
bottom of page