top of page

Upplev karibiska vibbar
i hjärtat av Trosa!

smygpremiär 15 juni!

På Visthusets undangömda och mysiga innergård mitt i stan hörs rytmer av reagge och afrobeat. Dofterna från grillen sprider sig över staden och lockar till skönt häng som hör semestern till. Här känns allt fritt och ledigt i en sann karibiska sommarmagi!

 

livet blir lätt att älska!

Häng med på spontana ”jam sessions” med inbjudna musiker. Njut av liveakter i enkel set-up med djembe och gitarr… kanske spontan allsång kommer ljuda över stan!?

Logga högre upplösing.png
Resurs 2.png
Palmblad.png
Blomma.png
Blomma och blad på stjälk.png
Blomma knoppig.png

Sommaröppet:
fredag, lördag och söndag!
från 28 juni - 4 augusti

beach feet edit.png

vinter 2023/2024
research...

Vad kan man äta och dricka?

I baren på Lilla Karibien kommer ni hitta läskande drycker av olika sorter. Karibiska klassiker som cheladas, rum punch och margaritha kombineras med ett roligt utbud av vin, öl och alkoholfritt.

Från grillen serverar vi både större och mindre rätter. Dela en halv grillad kyckling med en kompis, ta in lite olika snacks eller njut av en roti med picklade grönsaker i en karibisk smakexplosion!

se matmenyn här! 

 

se dryckesmenyn här! 

Papegojor på rad.png
Blomma pastell.png

Kommer det finnas musik?

Musik kommer vara helt centralt på Lilla Karibien! Afrobeats och reaggaetoner med mera kommer alltid att ljuda från innergården och dra in er från Östra Långgatan till vårt karibiska paradis.

 

Just nu planeras schemat med både DJ's och liveakter. Här på hemsidan listar vi de akter som kommer förgylla atmosfären med något alldeles extra under sommaren!

musiken skapar glädje & gemenskap som förenar oss!

smygpremiären den 15 juni uppträder vår egna favvoartist

dajana

på lilla karibiens röda scen!

bottom of page